Deborah organiseert het!

Deborah Reijnders organiseert het

Aangenaam, ik ben Deborah Reijnders en ‘Deborah organiseert het!’ is de naam van mijn bedrijf. Ik doe niets liever dan regelen, plannen en uitvoeren. Organiseren zit in m’n bloed.

Enige eigenwijsheid kan me niet ontzegd worden. Ik geef me voor elk event voor de volle 100 procent. En méér. Dat moet ook, want bij het organiseren van een congres, bedrijfsevenement, presentatie, feest of open dag komt veel kijken. Gelukkig ben ik ook 100 procent stressbestendig. Niks is me te gek. Niks is me teveel. Door goed time-management, een gestructureerde aanpak en budgetbewaking verzorg ik het evenement.

Werkwijze Deborah organiseert het!

Ik hou van een no-nonsense aanpak: aanpakken, doorpakken en uitpakken. Het eerste kennismakingsgesprek, om vrijblijvend samen te sparren, bied ik gratis aan. Ik luister naar de eisen en wensen van mijn potentiële klanten en help ze vaak al een heel eind op weg door het stellen van vragen. En meestal krijgen ze ook huiswerk van me mee. Pas als ik alle do’s en dont’s ken, kan ik een concreet voorstel doen en een offerte op maat uitbrengen. Voor het totale project of deelopdrachten. Voor héle grote opdrachten, put ik uit mijn eigen netwerk van enthousiaste freelancers die allemaal deskundig zijn op hun eigen vakgebied. Deborah organiseert het! Kan dus élke opdracht aan.

Sponsoring

Het organiseren van een bedrijfsevent kost geld. Sponsoring is een prima manier om een deel van de kosten te laten dragen door een derde partij. Bij sponsorwerving streef ik altijd naar een win-win situatie. Hoewel de bedoelde doelen doorgaans verschillen, moet er zowel voor mijn opdrachtgever als de sponsor een meerwaarde zitten in de samenwerking. Want wie betaalt, bepaalt mee. Ik denk hierin breed mee. Het is mijn taak om sponsoren te benaderen, contracteren en faciliteren.
1+1 = 3

Evenementen branche breed

Deborah organiseert het! Heeft al vele tientallen leuke evenementen mogen organiseren. Niet alleen in de regio Eindhoven-Helmond, maar landelijk. Vooral voor ondernemers, onderwijs- en overheidsorganisaties, maar bijvoorbeeld óók voor bedrijven en organisaties in de technische branche, de ICT, de logistiek en de zorg. Ik ben van alle markten thuis, werk branche breed en door héél Nederland. Dus ook voor úw bedrijf of organisatie regel ik evenementen op maat.