Organiseren

Bedrijfsfeest organiseren

Het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsdag, is vaak niets meer dan het regelen van een locatie, de aankleding, band en catering. Voor Solex-tochten, kook- of djembé-workshops hoef je niet bij mij te zijn. Maar gaat het om een groot feest met alles erop en eraan, dan ligt daar wél een uitdaging voor mij. Ik ben goed in totaalconcepten met een rode draad en dus inhoud; waarbij gedurende de avond steeds iets terug komt, of we naar een climax werken. Een aparte website waar genodigden zich kunnen aanmelden, het inschakelen van social media, de uitnodigingen, flyers; als ik het regel, past alles binnen het totaalconcept. Daarnaast zijn er de praktische zaken zoals het contracteren van het bedienend personeel, parkeerhulpen, een fotograaf en hostesses voor de ontvangst en give-aways. Een feest is pas voor iedereen een feest, als álles goed geregeld is en het concept klopt van begin tot einde.

Congres of seminar organiseren

Mijn werk bestaat voor het grootste deel uit het organiseren van congressen. Met een commercieel doel, of non-profit; maar altijd met impact. Ik organiseer het complete congres óf specifieke onderdelen; bijvoorbeeld alleen de sprekers, het voeren van de dagregie, het samenstellen van het programma, of alleen de sponsoren.

Bij een congres of seminar gaat het om het bij elkaar brengen van verschillende partijen – denk aan een event app waarin deelnemers met elkaar kunnen linken-, rondom een bepaald thema, met als doel dat het iets oplevert. Mijn specialiteit: ik weet aan élk congres of seminar een originele draai te geven. Denk bijvoorbeeld aan netwerktafels, innovatiepleinen of ronde tafel gesprekken. Het zijn dit soort interacties die gegarandeerd voor een merkbare meerwaarde van uw congres of seminar zorgen. Moeilijk? Te ingewikkeld? Deborah organiseert het! Graag.

Feest organiseren

In het verleden heb ik bij een bureau gewerkt waar voornamelijk bedrijfsfeesten en bedrijfsopeningen werden georganiseerd. Ook nu organiseer ik bedrijfsfeesten maar altijd met een communicatieve boodschap ofwel inhoud. Denk aan een ‘wij’- gevoel bij een organisatie of medewerkers bedanken. Graag denk ik mee met personeelszaken of bedenk ik zelf een concept wat aansluit bij de boodschap, doel van feest.

Kick-off organiseren

Een kick-off is letterlijk de aftrap van bijvoorbeeld een campagne of start van een speciaal jubileumjaar. Graag bedenk ik een concept, waarbij de eerste indruk voor optimale impact zorgt. Een kick-off is vaak het uitgelezen moment om media-aandacht te creëren. Ook via sociale media kan een campagne breed gelanceerd worden. Maar ook het organiseren van een gezamenlijke activiteit als kick-off kan tot mooie, blijvende herinneringen leiden.

Netwerkbijeenkomst organiseren

Elke bedrijf, elke organisatie kent het belang van netwerken. Maar door zélf een netwerkbijeenkomst te organiseren bepaal je ook zelf wie er komen en wat het programma inhoudt. Klanten die op deze manier aan het imago van hun bedrijf willen werken, help ik niet alleen met het kiezen van de juiste locatie en catering, het maken en op tijd versturen van de uitnodigingen, maar vooral ook met de inhoud. Denk aan een overkoepelend thema, goede sprekers, interessante presentaties, het binnenhalen van sponsorgeld en originele ideetjes om de interactie tussen de deelnemers te bevorderen. Een perfecte manier om contacten te onderhouden én uit te breiden en mogelijke nieuwe opdrachten binnen te halen.

Open dag organiseren

Op een open dag kun je als bedrijf of instelling laten zien wie je bent (imago) en wat je in huis hebt (dienst of product). Voor bestaande, maar zeker ook voor potentiële klanten en zakenrelaties. Een goede organisatie is heel belangrijk, omdat alles wat de gasten ervaren positief moet zijn. Graag denk ik mee op welke manier uw bedrijf zich kan presenteren om het optimale eruit te halen. Hoe de juiste doelgroep bereikt kan worden, voor een win-win situatie. Ik help bij het plannen en maken van een draaiboek, ik vraag offertes op en maak prijsafspraken met externe partijen voor de inkoop. Ik verzorg de uitnodigingen, media, regel de catering, eventueel een tent en statafels, een goede geluidsinstallatie over het hele terrein én een origineel relatiegeschenk aan het einde van de dag. Op de dag zelf ben ik stand-by om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ik bruis van de creatieve ideeën, maar bewaak óók het budget. Een open dag voor 50, 250 of 2000 gasten? Deborah organiseert het!

Presentatie organiseren

Wilt u uw bedrijf presenteren op een beurs, een collectie of product lanceren? Graag denk ik mee om dit op een originele, creatieve manier te doen. Belangrijk hierbij zijn: hoe wil ik overkomen en wat moet blijven ‘hangen’. Waar veel mensen het steeds maar weer hebben over passie en kwaliteit, denk ik persoonlijk dat het vooral draait om beleving. Zien, voelen, horen, proeven, uitproberen; dán kun je echt iets overbrengen. Ook belangrijk: op welke wijze wilt u uw bedrijf of product presenteren? Moet dit altijd fysiek? Met welk doel wordt een presentatie gegeven? Bel me, ik kom graag eens sparren.

Training organiseren

Een training organiseren voor uw eigen personeel of franchisenemers? Uw bedrijf gaat fuseren en jullie willen een leuke dag zodat alle medewerkers elkaar leren kennen? Teambuildingsdagen, heisessies? Een originele locatie, een sportieve omgeving of liever een out-of-comfort zone? Deborah organiseert het! Samen bedenken we eerst het doel van deze dag, daarna maak ik graag een programma op maat. Een programma dat staat.